Anuncia el teu negoci

ANUNCIA EL TEU SERVEI A NATURA LOCAL I ACONSEGUEIX MÉS VISIBLITAT I CLIENTS

LA TEVA EMPRESA A LA NOSTRA PLATAFORMA

Sempre, propers al perfil de Natura Local, des de una gran marca fins al més petit dels negocis personals, trobareu el vostre lloc per fer-vos presents a la plataforma de turisme actiu de Natura Local.

Volem oferir al visitant, a l’usuari, i a la comunitat en general, una proposta complerta per satisfer les seves necessitats de descoberta del medi. No només pensem en continguts documentals i propostes d’itineraris sinó en tot allò que giri al seu voltant: altres propostes de lleure, serveis gastronòmics o d’hostatge, producte local, tallers, experiències i guiatges complementaris, material i equipament específic, ...

Aquesta iniciativa servirà per acostar els visitants als serveis locals, i així:

 • contribuir a activar les economies locals
 • fixar la gent al territori
 • estimular la creació de noves oportunitats de negoci

 

PER QUÈ ANUNCIAR-SE?

Aquesta iniciativa servirà per acostar els visitants als serveis locals, i així:

 1. Et faràs visible a una gran comunitat d’usuaris, visitants i practicants de lleure actiu mitjançant la Web i les Apps
 2. Augmentaràs la probabilitat de convertir-los en usuaris o clients del teu servei, negoci o producte.
 3. Incrementes el valor afegit formant part d’una plataforma de Turisme actiu i sostenible amb els “Destins arrelats” i la comunitat recolzant el projecte.

TRIA EL MODEL QUE MÉS ET CONVINGUI

 • Nivell 1

  Sabran de tu i on ets.

  Fitxa individual bàsica, categoria de negoci, contacte i ubicació.

 • Nivell 2

  Presenta el teu servei amb detall. Fitxa individual complerta , imatge personal, descripció del servei, contactes, com arribar.

 • Nivell 3

  Presenta el teu servei amb detall i millora la imatge. Inclusió en accions a les xarxes socials de Natura Local. Presència en altres espais de la WEB: Home, Slides del destí, Infos de ruta. Imatge com a patrocinador del projecte dins el destí concret.

Anuncia’t

Nosaltres t’ajudem

Contacta’ns